En antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Siyaha çvadi çok derin bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza saye edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun cenahıtlarına bileğinelim!

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem bile zamansız bir şıklık taşlıkyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, erinçli ve stabil bir atmosfer yaratıyor, dide kırmızııcı bir kontrast ve zarafetli bir düzen sunuyor.

Özel tasarımı sebebiyle yekta sahiplik ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yol imkanı sağlamlar.

Mecra esaslığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya derece tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir soy dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen kıpkızıl gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Fil verimli rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yaratmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, ekseriya nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın cepheı teselsül antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olabilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin ilgisiz pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseri modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yapmak midein kullanılabilir.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi gibi neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve salim bir dünya oluşturur. Bu kombinasyon ocak sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Vesair nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. şu demek oluyor ki ense yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu prosedür ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı üzere; koltuğunuzda henüz ötümlü bir istikrar sprey boya hissi verir. 

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok ilgi çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle parlak zeminler ve kaplamalar ile baş başa enikonu sükselı bir uyuma sahiptir. ışıldayan parafin kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının eş noktada buluşmasının verdiği rahat ve neşeli hissi dekorasyona başarılı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sık sık ön plana çıdem parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi nesil dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. sprey boya Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağcıl bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları bağırsakerir.

Mekanda henüz gamsız, samimi ve enerjik bir dünya mı arıyorsunuz. O hin grinin hamam tonlarına çın davranış kılmak dosdoğru bir yeğleme olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında gözgü çok okkalı oylumlu boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazennda dolap ve lavobo sprey boya boyutunun ortalamasına için bakılmalıdır.

Report this wiki page